Logga in


Partners

 

 

” Glad mage med Evas mat ”

 

Eva Petersén, som gjort matstylingen och de härliga recepten, driver sedan 2002 Gladmage Catering i Båstad. Eva levererar mat till små och stora kalas runt om på Bjärehalvön, men även i övriga Skåne och i Halland. Förutom cateringverksamheten jobbar hon med matstyling och recept för olika tidningar och företag, tillsammans med fotograf Mette Ottosson. Matfilosofin är att matlagning skall vara lustfyllt och roligt. Evas mat skall vara god att äta, vacker att se på och dessutom nyttig!

 

Hon vill heller inte krångla till det, säger själv att hennes stil är ”handfast”. Med det menar Eva att maten hon lagar – ofta stora bufféer till många – ska vara tydlig, både i sina råvaror, i sin tillagning och i sina smaker.
Hon lagar mat på årstidens råvaror, och så långt det går från sitt närområde, Bjärehalvön.

 

Bland Evas kunder finns otaliga privatpersoner, samt små och stora företag t.ex. PR- och eventföretag, designers, gallerier och kulturhus, catering vid filminspelningar, tidningar & magasin.

 

" Varma och färgstarka bilder "


Mette Ottosson har fotograferat de fantastiska bilderna till HemDelis recept. Hon är prisbelönt fotograf, verksam sedan 1995, med Båstad som hemort och världen som arbetsplats. Mette tycker själv att hon har världens roligaste jobb!

Hon arbetar främst med matfoto, företagsuppdrag, reportage och olika sorters porträtt, men är ständigt nyfiken på nya idéer och projekt. Hon har dessutom fotograferat över tvåhundra bröllop och ännu fler familjer (!)

 

Mettes bilder är varma, glada och färgstarka. De omnämns ofta som personliga och levande. Till kunderna hör både privatpersoner och små/stora företag t.ex. restauranger, butiker, designers, hotell, träningsanläggningar, bygg- och tillverkningsföretag samt rikstäckande tidningar och magasin.

Mette fotograferar alltid i miljö, och enbart i naturligt ljus/dagsljus (dvs inte i studio). Hon reser både inom Sverige och internationellt för uppdrag, och har bland annat fotograferat hotell i Spanien, bröllop i Paris och Karibien, och under flera år frilansat för olika magasin och agenturer i USA.

 

För mer information om Eva & Mette gå in på: www.gladmage.se och www.mettesfoto.se 

^ Upp ^