Logga in


Om oss

Om Hemdeli

Svenska Hemdelikatesser AB startades 2008 av Birger Holmqvist och Stefan Hedin. Vi är två matglada killar som har många år i kockyrket, stor erfarenhet av fisk och en stor passion för bra råvaror och hög service. Vår målsättning är och kommer alltid att vara att bara leverera det bästa till våra kunder, och ha ett mer spännande utbud än vad du som kund normalt hittar i handeln. Det började som en liten verksamhet i Halmstad men har resulterat i att våra bilar idag rullar över stora delar av Sverige!
Vår testpanel består både av erfarna kockar och kunder som också provar alla nya produkter och bedömer kvalitén efter ett flertal parametrar innan vi släpper iväg något till försäljning. Vi är alltid lyhörda för synpunkter från våra kunder tveka aldrig att tala om för oss om något inte är till din belåtenhet, eller om du tvärtom vill berätta om du är extra nöjd med något.
 
Kvalitetsgaranti
 
När du köper en vara av oss har du alltid en 30-dagars kvalitetsgaranti. Skulle du inte vara nöjd kommer vi hem till dig och byter ut din vara mot en ny.
 
Så handlar du av oss
 
Vi jobbar enligt ett schema och kommer hem till dig ungefär var 12:e vecka och det är också därför vi jobbar med de förpackningsstorlekar vi har, tanken är när du handlar av oss att du skall ha god och nyttig mat som räcker i 12 veckor. Tycker du att det är tråkigt att köpa mycket av en sort så har vi tagit fram ett flertal mixlådor som innehåller ett väl genomtänkt sortiment. Behöver du påfyllning innan vi kommer tillbaka till dig kan du beställa på www.hemdeli.se eller slå en signal på 
ordertelefon 070-316 17 97, så kommer vi förbi vid den tidpunkt som passar er.
 
Vårt sortiment
 
Fisken vi jobbar med är filead och all fisk är fångad eller odlad enligt de lagar och regler som finns för fiskerinäringen, större delen av vårt utbud fiskas  i Nordostatlanten ( fao 27). Vår egen lax är vi extra stolta över då den bara produceras för oss och är i rejäla portionsbitar med skinn  om 250g styck. Gudomligt god har vi hört från kunder som inte ens gillar lax i vanliga fall – och vi kan bara hålla med!
 
Vi har ett stort utbud av skaldjur och vi vill gärna slå ett extra slag för våra  stora lyxräkor där vi har så pass höga krav att vi själva väljer ut vilken fiskebåt som fångat dem. Vi vill också passa på att rekommendera våra blåmusslor som ibland är lite underskattat, men fantastiskt gott att ha i en skaldjursgryta med lite aioli, och dessutom så enkelt att tillaga!
 
När det gäller kött och fågel väljer vi bara produkter med absolut högsta kvalité - svenska  & amerikanska produkter i första hand men vi letar efter det bästa vi kan få tag på från hela världen. Kycklingen vi jobbar med är kyckling från Bjärefågel i Torekov. Den är av många experter ansedd som en av världens bästa kyckling. Det är majskyckling som också föds upp under bättre förutsättningar vilket i slutändan ger ett fantastiskt kött.
 
Vår grillserie är inte någon vanlig grillprodukt, utan är en amerikansk bbq-serie producerad i Sverige enligt det traditionella amerikanska tillagningssättet. Våra produkter är först rökta på hickoryved i 7 timmar, sedan grillade lika länge på svag värme. Så efter 14 timmars tillagning fryses köttet direkt för att bibehålla sin smak och konsistens. Testa våra Ribs – en storfavorit året runt. Fördelen som också gör det enkelt är att allt är färdiglagat. Stoppa in i ugnen, vrid på äggklockan – Färdigt!
 
Smaklig måltid!

 

Svenska Hemdelikatesser AB
Lejeby Ekasjö 4

312 93 Laholm

Tel: 070-316 17 97
E-post: info@svenskahemdelikatesser.se
Org nr: 556774-9220

^ Upp ^