Logga in


Piggvarsfile med dragon

Piggvarsfilé med dragon, citron och tomat, 4 pers

 

Enkelt, fräscht med rena smaker!

 

 

Piggvarsfilé ca 600-700 g från Hemdeli.se

2 -3 msk olivolja

2 hg  små plommontomater

1 kruka dragon

0,5 citron, saften av denna

”Fina Fisken” krydda

Havssalt

 

Olja en ugnsfast form eller långpanna. Lägg fisken på plåten.  Pensla fisken med oljan,  pressa över citronen, krydda med Fina fisken-kryddan och saltet.. Lägg på kvistar av dragonen, dela de små tomaterna och sprid ut runt om.  Baka i ugnen på 175 grader i 20-25 min, beroende på hur tjock filén är. Servera med kokt potatis eller en sallad!

 

Smaklig måltid!

 

Piggvarsfilé 2,5kg

^ Upp ^